5
mar

RAMANYÀ INAUGURA LA SEVA COL·LECCIÓ ETNOGRÀFICA

Categories: General

Una de les aficions de la família ha estat des de sempre tot allò relacionat amb les antiguitats, i des de fa anys col·leccionen eines i estris dels oficis antics de Mallorca. També han anat recopilant informació de la seva història, perquè servien, com s’utilitzaven… i han arreglat i restaurat la majoria de peces.

Així ara se posa en marxa un nou projecte, integrant una feina, l’elaboració de vi, amb una afició, l’etnografia. Es tracta d’un projecte d’enoturisme i turisme cultural. Se faran visites al celler, com fins ara, explicant l’elaboració dels vins, la criança, la producció d’escumosos, fent un tast dels vins, i ara també se podrà veure la col·lecció, tant interior, veient les diverses eines i maquinària, com exterior, que encara està en procés, on hi trobarem una representació dels cultius autòctons de l’illa, plantes aromàtiques, la sitja, la barraca de carboner, plantes de muntanya…

Les visites seran concertades, per a grups de 6 a 20 persones i hi haurà diferents preus depenent de la duració de les visita i dels vins que se tastin.
Els dimecres i divendres a les 16 hores se farà una visita bàsica d’una hora i mitja de duració amb un tast de 2 vins. No hi haurà un mínim de persones, i el preu serà de 10€/persona.
Per a més informació tel. 680 417 929 o ramanya@terra.es
Persona de contacte: Toni Ramis

 

Tags: , ,

Deixar una resposta

SUBSCRIURE’S RSS