LA DO BINISSALEM ASSISTEIX A L’ASSEMBLEA GENERAL DE LA CECRV A LA DO LA MANXA

Diego Ortega, batle d’Alcázar de San Juan i president d’ACEVIN “Ciudades del vino”, María Luisa Soriano, Consellera d’Agricultura de Castella-la Manxa, i el president de la CECRV, Amancio Moyano, donen la benvinguda als representants dels Consells Reguladors vitivinícoles, que celebren la seva segona assemblea general del 2014 en aquesta ciutat.

La importància del sector vitivinícola a Espanya i el reconeixement al treball de les DO ‘s han obert una jornada de treball dels Consells Reguladors en la qual s’han tractat els següents temes: Valoració per dur a terme una nova campanya de promoció conjunta per augmentar el consum del vi a nivell nacional; el malestar de la CECRV per tenir una representativitat complementària a l’Organització interprofessional del vi, de recent creació; objectius per a l’última fase de la campanya ” Quien sabe beber, sabe vivir ” i la política de la UE en relació als vins de qualitat entre d’altres.

Assemblea CECRV

Esta entrada también está disponible en: Spanish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *