LA DO BINISSALEM I JAUME ANGLADA AL PALATINAT

 LA DO BINISSALEM I JAIME ANGLADA AL PALATINADO

La DO signa un conveni de col·laboració amb la ciutat de Neustadt an der Weinstrasse i Deidesheim “ciutat *slow” amb l’objectiu de col·laborar en esdeveniments enogastronomicos en tots dos territoris.

Els nostres convidats d’honor en la I edició de Wine Days Mallorca, celebrada al maig, han traslladat un trosset de Mallorca a la seva ciutat, Jaime Anglada amb la seva guitarra, la seva veu càlida i les seves meravelloses lletres mediterrànies i la DO Binissalem amb la calidesa dels seus vins.

Els actes es van iniciar ahir amb un concert d’Anglada, van seguir amb el Vernissage dels mercats del gust, juntament amb Roero, Venetto, Màntua (Itàlia), Osterlen Skane (Suècia) i Limburgo (Holanda) cadascun oferint una degustació de productes de qualitat dels seus territoris: vins, embotits, formatges, xocolata, dolços ,…i una interessant secció de slow-food del Palatinat i acabaran, el cap de setmana, amb el mercat nadalenc.

Besades de vida”, composta per a la I Edició de Wine Days, va ser una de les cançons interpretades per Jaime Anglada, Marta Elka Calafell i Antoni Pastor en el concert del cantautor mallorquí.
La DO BINISSALEM, durant aquests dies a Neustadt, ofereix els seus vins aparellats amb quelitas, sobrassada, oli,… i promociona la propera edició de Wine Days, que tindrà lloc del 2 al 10 de maig de 2015.

En aquesta comarca s’elabora, es beu i s’aprecia el vi, meravellosos blancs, terra de Riesling i gastronomia de qualitat. Avui s’obren el mercat nadalenc, càlid, acollidor, on s’ha cuidat fins al més mínim detall.

 Oh Mallorca, DO BINISSALEM!, exclamen en veure’ns, la majoria han estat a la nostra terra, coneixen els nostres pobles i els nostres vins i, amants dels productes de qualitat, ens reben encantats.

Una zona molt recomanable per visitar en Nadal o a la primavera- estiu, per fer eco turisme gaudint de la gastronomia, el paisatge, la cultura i el vi, igual que gaudiran les 30 persones que des de Neustadt visitaran Mallorca durant la propera edició de Wine Days.

*Neustadt- DO Binissalem, dues rutes del vi que  s’agermanen un plaer per els sentits!

Esta entrada también está disponible en: Spanish, English

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *