BRINDIS SOLIDARI

La Denominació d’Origen Binissalem, col·labora amb diferents entitats, fent que les accions de promoció tinguin associada una acció solidària.

En el 2014 ha col·laborat amb: “Es Rebost” i “Mercadet Solidari” de Sencelles, “Amics de la Infància” a les que es va destinar la recaptació dels concerts que tingueren lloc durant Wine days Mallorca 2014 i, amb la Fundació Banc d’aliments de Mallorca.

A la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca, s’ha destinat un donatiu, en metàl·lic (2.529 €), per la recaptació de la venda de copes a la “Presentació de vins de la DO Binissalem 2014”, a l’abril al Casal Solleric de Palma i de 1€ per copa de les accions de “Wine days Mallorca 2014 i Santanyí Art, Tapes i Vins 2014”, que tingueren lloc al mes de maig.

A més, els cellers que formen part de la Denominació d’Origen Binissalem han fet una aportació en caixes de vi, de la qual es fa entrega en aquest acte, perquè la Fundació ho pugui utilitzar en l’organització d’algun acte en finalitats benèfiques.

La Sra. Esperanza Nadal Galmés, vicepresidenta CRDO Binissalem i en representació d’aquesta entitat, ha fet entrega del donatiu al Sr. Martín Matías, Director Gerent de la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca.

Els assistents han fet un “Brindis solidari” per celebrar aquesta col·laboració entre les dues entitats.

Des del CR volem recolzar i manifestar el nostre reconeixement per totes aquelles persones i entitats que de forma voluntària i altruista fan feina per ajudar als altres i per part nostra seguirem fent feina per mantenir aquesta col·laboració.

Esta entrada también está disponible en: Spanish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *