Santa Maria del Camí serà el poble amfitrió dels Wine Days Mallorca 2015.

Rosa Vich, alcaldessa de Santa Maria del Camí i Margarita Amat, Directora Tècnica del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Binissalem van presentar, ahir 25 de març, el projecte Wine Days 2015, un esdeveniment de promoció de la comarca com a destinació enoturística.

Aquest any es realitza la segona edició de l’esdeveniment, Santa Maria del Camí serà el poble amfitrió, on es realitzarà tant la inauguració com la cloenda de les jornades. Santa Maria serà seu de l’acte institucional d’inauguració i de la Fira del Vi, que tindrà lloc el dissabte 2 de maig. També tindran lloc exposicions sobre la indústria i la cultura del poble, així com diverses activitats en els cellers locals.

Sota el nom de Wine Days Mallorca 2015 s’agrupen totes les activitats que durant 9 dies, del 2 al 10 de maig, cellers i ajuntaments dels 5 municipis de la DO (Santa Maria del Camí, Binissalem, Sencelles, Consell i Santa Eugènia), organitzen per promocionar el potencial turístic de la zona com a destinació diferenciada i especialitzada en turisme enològic i cultural.

Un dels aspectes més destacats d’aquesta segona edició és la I Jornada d’Enoturisme, que tindrà lloc el dia 5 de maig a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears. Aquesta jornada tècnica acollirà les ponències d’especialistes com Domenec Biosca o Carlos Mera, i comptarà amb la participació de tècnics de turisme de regions tan consolidades com el Palatinat (Alemanya), Màntua (Itàlia) i el Penedès (Espanya), la DO Binissalem presentarà el projecte Wine Days Mallorca.

A part dels actes oberts a tota la població, en el marc dels Wine Days es duran a terme visites i programes específics per a periodistes i professionals del sector nacional i internacional. Així mateix, a través de l’ATB, Wine Days ha estat present en fires de turisme internacional, promocionant la comarca.

Un projecte finançat amb fons FEADER.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *