COMENZA LA COMPTA ENRERE PER WINE DAYS MALLORCA 2015

IMG_20150409_114235

 

Avui dematí a les 11 hores, al pati del Casal Solleric de Palma, el CRDO Binissalem ha presentat el detall de dos importants events que durà a terme la Denominació d¡Origen, la Presentació de Vins DO Binissalem 2015 i la Presentació de la II Edició de Wine days Mallorca 2015.

L’acte ha estat presidit per la vicepresidenta del CRDO Binissalem Esperança Nadal, Jaime Martínez, Conseller de Turisme i Gabriel Company, Conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori.

A l’acte han assistit: Margaret Mercadal, Directora general d’Agricultura, Rosa Mª Vich, Batlessa de Santa Maria del Camí, Jeroni Salom, Batle de Binissalem, regidors dels ajuntaments de la DO Binissalem, Mercé Truyols representant de la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca, entre d’altres.

Esperança Nadal, ha convidat a tothom a la presentació de dissabte i ha explicat la importància pel sector del projecte Wine days Mallorca, agraint a tots els col·laboradors tant públics com privats la seva participació en el projecte i, especialment, als consellers presents pel seu recolzament. Marga Amat, directora tècnica del CRDO Binissalem ha explicat el detalls d’ambdós events i ha tancat l’acte Gabriel Company considerant el projecte Wine days Mallorca de màxim interès, no només pel sector del vi si no per tot el sector agrari i econòmic de la comarca de la DO Binissalem.

II EDICIÓ DE WINE DAYS MALLORCA 2015

Que tindrà lloc entre el 2 i el 10 de maig a la comarca de la DO Binissalem.

“Wine days Mallorca” va dirigit tant a residents com a visitants de diferents nacionalitats i pretén convertir-se en un nou producte turístic i un referent enoturístic amb l’objectiu de dinamitzar el turisme d’interior i posar en valor el patrimoni de la comarca de la DO Binissalem, utilitzant el vi com a fil conductor.

S’ha presentat el programa d’activitats relacionades amb les 9 experiències. 85 propostes que tindran lloc als 5 municipis de la comarca de la DO Binissalem durant els 9 dies de l’event.

El programa es podrà consultar a la web www.winedays-mallorca.com i s’editarà en paper en català, castellà, anglès i alemany. Es distribuirà als ajuntaments de la comarca, CR, cellers, agroturismes de la comarca, algunes oficines d’informació turística, a la presentació de Vins del Casal Solleric, camps de golf i a la Fira Wine days.

VOS ESPEREM DISSABTE AL SOLLERIC!!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *