WINE DAYS MALLORCA 2015

 

Per segon any consecutiu es celebrarà l’event Wine Days  Mallorca, organitzat per la Denominació d’Origen Binissalem, entre el 2 i el 10 de maig.

Les activitats començaran el dia 2 amb una Plantada de Gegants i la Fira Wine Days, vi i gastronomia local, a Santa Maria del Camí, continuant amb activitats com: Visites a cellers i tast, rutes en tren per cellers i vinyes, conferència de patrimoni, maridatges, exposicions, dinar o sopar entre vinyes, jornades gastronòmiques i rutes de tapes, excursions i rutes pels pobles de la Denominació, ….

Així mateix, en el marc de Wine Days  Mallorca 2015 es celebrarà també la “I Jornada d’Enoturisme Wine Days-DO Binissalem”, el dia 5 de maig a l’Escola d’Hostaleria de les Illes Balears i el dissabte 9 un concert benèfic del grup CAP PELA a benefici de l’associació “Amics de la Infància”a l’Església de Santa Maria del Camí.

Moltes d’aquestes activitats requereixen d’inscripció o reserva prèvia.

Participa! ‘T’esperam a Wine Days – Mallorca 2015 !!

Consulta el programa d’activitats a web www.winedays-mallorca.com

 

Wine days -Newsletter

Imagen Programa Jornada- Newsletter

Esta entrada también está disponible en: Spanish, English, German

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *