V EDICIÓ WINE DAYS 2018

Del 12 al 20 de maig tindrà lloc la V Edició de Wine Days.

En la que es podrà gaudir d’experiències enoturístiques, una oferta variada i per a tots els públics.

L’acte inaugural serà  la FESTA WINE DAYS  que tindrà lloc el dissabte 12 de maig, de 18 a 22:30 h. Vi, gastronomia i música en el marc incomparable del Claustre de St. Francesc de Palma amb 10 cellers i 5 xefs i, on també hi participaran productes de qualitat de les Illes.

 

 

 

 

 

A les 20 hores es farà un Brindis de les DO’s: DO Pla i Llevant i DO Binissalem, amb els assistents, amb motiu del Día Movimiento Vino DO.  Puja la teva foto a twitter  o instagram @MovinoDO amb el hastag #SelfieDíaVinoDO  i participa al concurs.

Durant la setmana, entre les activitats programades hi haurà: Rutes amb tren o amb globus; Tallers i cursos de tast i aromes, maridatges amb xocolates, amb formatges i confitures, nit de tapes, concerts,  fires i mercats …; excursions amb tast de vins, torrades…; Exposicions i diverses activitats culturals. Ja te pots inscriure.

I, com a novetat, la I Marxa Nòrdica WD, organitzada pel Comitè de Marxa Nòrdica de la Federació Balear de Muntanya i Escalada (FBME) on hi col·labora el CRDO Binissalem i també el celler Vinya Taujana i l’Ajuntament de Santa Eugènia. La marxa  tindrà lloc el diumenge 13 de maig i recorrerà paratges i vinyes de la comarca DO Binissalem. Inscripcions  a:  www.elitechip.net abans de dijous 10 de maig de 2018, a las 23:00 hores.

També s’ha organitzat la IV  Jornada d’Enoturisme Wine Days-DO Binissalem, “Enoturisme en el s. XXI: Noves Estratègies”  que tindrà lloc el 14 de maig de 16 a 20 hores a l’auditori del Centre de Cultura “Sa Nostra”. Una jornada oberta al públic i dirigida als diferents agents que intervenen en el sector turístic amb l’objectiu d’analitzar el paper de l’enoturisme i del turisme gastronòmic des de diferents enfocaments públics i privats. Inscripcions a: winedays@winedays-mallorca.com

“Wine Days “ va dirigit tant a residents com a visitants de diferents nacionalitats i pretén convertir-se en un nou producte turístic i un referent enoturístic amb l’objectiu de dinamitzar el turisme d’interior i posar en valor el patrimoni de la comarca de la DO Binissalem. El projecte Wine Days 2018 compta amb una ajuda  del Fogaiba i del Ministeri d’Agricultura mitjançant el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural

Segueix-nos a facebook @DOBINISSALEM , a twitter @BinissalemDO i a instagram @binissalemdo amb el hastag #winedaysdobinissalem

Consulta el programa d’activitats

Esta entrada también está disponible en: ES, EN, DE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *