Celler Ca Sa Padrina

Celler fundat l’any 1999 amb l’objectiu de recuperar i millorar els vins tradicionals de Mallorca. Les vinyes es troben en el municipi de Sencelles, un poble situat en el centre geogràfic de l’illa, que presenta
un terreny de l’època terciària, pedregós, calcari i franco-argilós.
El celler té una extensió de 8 hectàrees de vinya pròpia, ordenat en emparrat i amb poda Royat doble, que admet una càrrega per planta de 2,5 kg. La verema és manual i es posa el raïm en caixes de 18 kg que es poden apilar; s’introdueix en els cups de fermentació just després de collir-lo. La fermentació es fa a una temperatura controlada de 23ºC.
El vi negre anomenat Montenegro Suñer-Bibiloni que en resulta és elegant, molt aromàtic i equilibrat entre joventut i criança. Entre les característiques organolèptiques destaquen el color cirera robí, de capa mitjana-alta, una aroma fina amb l’expressió de fruita madura i tocs de fruites del bosc negres, a més de qualque torrat (cacau i toffee). A la boca és lleuger,redó, amb tanins fusos però persistents, encara que mesurats. Té una retronasal d’herbes salvatges de garriga. Es tracta d’un vi perfecte per als plats típics de la Mediterrània occidental.
Ell celler elabora un vi blanc, el Mollet Suñer-Bibiloni, en el qual el protagonista és el raïm autòcton moll.

Vinyes i Vins Ca Sa Padrina
Celler Ca Sa Padrina
Camí dels Horts, s/n 07140 Sencelles
T 660 21 19 39 / F 971 874370
cellermantonegro@gmail.com

Horari de visites: dissabtes de 9.00 a 13.00 h.
(Tel. cita prèvia: 660 21 19 39).

cerrar mensaje Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta l’ús. Més informació.